Хуманитарен Ликовен хепенинг по повод ослободувањето на Прилеп (3-ти ноември)

  • Почетна
  • РОТАРИ
  • Хуманитарен Ликовен хепенинг по повод ослободувањето на Прилеп (3-ти ноември)
Овој хуманитарен ликовен хепенинг се одржува во соработка со Друштвото на л и к о в н и уме т н и ц и о д П р и л е п и талентирани ученици од средните училишта од Прилеп. За најуспешните ученици Ротари клубот доделува награди и дипломи за сите учесници. Овие слики остануваат во сопственост на клубот кој неколку пати организираше и аукции и средствата ги донираше за хуманитарни цели.  

Leave A Comment