Rotary PrilepRotary PrilepRotary Prilep
(Пон - Пет)
Prilep, Macedonia
Rotary PrilepRotary PrilepRotary Prilep

Превземи брошура

10 години Ротари клуб Прилеп

сервис

Што претставува Ротари клубот

Награди

Мрежа

Цели

Учење

Клуб

Контакти

Хуманост

Дружење

Награди

Ротари тркалото е тркало на пријателство, разбирање, на добра воља и мир во светот. На 23-ти февруари 1905 год. Во движење го стави Пол Харис- реномиран адвокат од Чикаго, заедно со неговите блиски пријатели, со формирање на првиот сервис клуб во светот.

Блог

Настани и активности

Преглед на настаните и активностите на Ротари клуб Прилеп

Календар на настани
No event found!
контакт

Контакт информации на Ротари клуб Прилеп

Адреса

Бул. Гоце Делчев
Monarca gastro bar
7500, Прилеп

Телефони за контакт

+389 75 600 003

email адреси

contact@rotaryclubprilep.org.mk

Партнери