Builder

Арт хепенинг по повод 3-ти Ноември

Во организација на Ротари клубот Прилеп и оваа година се одржа традиционалниот Арт хепенинг по повод 3-ти Ноември – Денот на ослободувањето на градот Прилеп. На настанот учество зедоа триесетина ученици од основните и средните училишта во општината. Покрај ротаријанците, на настанот присуствуваа и Градоначалникот и членови на советот на Општина Прилеп. Особено сме горди […]
Read More